Over Maarten Verheij

Maarten Verheij is in 1999 in dienst getreden als incassomedewerker bij De Best & Partners, een landelijk werkend gerechtsdeurwaarderskantoor gevestigd in Hoofddorp. In 2002 start hij met de Hbo-opleiding gerechtsdeurwaarder. Na het behalen van het diploma is hij toegevoegd-kandidaat gerechtsdeurwaarder bij hetzelfde kantoor. In 2008 volgt er een management buy-out en neemt hij samen met 2 collega’s het bloeiende kantoor over. In dat zelfde jaar wordt Maarten (in naam der Koningin) benoemd tot gerechtsdeurwaarder. In 2013 volgt een fusie met een gerechtsdeurwaarderskantoor uit dezelfde regio. Naast gerechtsdeurwaarder is Maarten vooral ondernemer.

De afgelopen jaren heeft Maarten zich gespecialiseerd in incasso, beslag- en executierecht. Hij heeft veel expertise op het gebied van aandelenbeslag en luchtvaartuigbeslag.
In het kader van maatschappelijke en regionale betrokkenheid, verzorgt hij met regelmaat gastcolleges op scholen over schuldproblematiek en schuldpreventie om jongeren te waarschuwen voor de gevolgen van onverantwoord omgaan met geld. Daarnaast organiseert hij in samenwerking met de topgeleerden binnen het betreffende rechtsgebied, diverse hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen en masterclasses voor advocaten, juristen, deurwaarders en zaakbehandelaars die bij willen blijven in hun vakgebied.

Op Debloggendedeurwaarder.nl zal Maarten Verheij content publiceren over interessante ontwikkelingen, actualiteiten, bedrijfsaangelegenheden, persoonlijke zaken, politiek of werk en thema’s over zijn vakgebied. De blog wordt opgestart met de intentie om kennis te delen en online conversatie en discussie te voeren over actuele onderwerpen, wetswijzigingen en cases. Maarten gaat op zijn weblog elke vorm van discussie en debat aan, en heeft een open mind voor kritiek en feedback.

Maarten is directielid van De Best & Partners

De Best & Partners is een zelfstandig landelijk opererend Gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau en verleent op een breed terrein diensten op het gebied van credit management, het incasseren van geldvorderingen, juridisch advies en de uitvoering van ambtelijke opdrachten, zoals het dagvaarden, betekenen van dwangbevelen, ontruimingen en beslagleggingen.

Deze diensten zorgen voor grip op het incassoproces, met als gevolg een betere liquiditeit, lagere rentelasten en een hogere klanttevredenheid. De drijfveer is daarbij een hoger sociaal en financieel rendement te bereiken voor de klant en debiteur. Voor meer informatie: www.debestenpartners.nl.