PERSBERICHT

Gerechtsdeurwaarderskantoor De Best & Partners en facily LAW, franchiseformule voor advocaten, juristen en mediators, hebben onlangs vergaande samenwerkingsafspraken gemaakt. Zo zullen de diensten van De Best & Partners beschikbaar worden gesteld aan de franchisenemers van facily LAW en zal facily LAW De Best & Partners als preferred supplier aanmerken.

Beide ondernemingen passen zeer goed bij elkaar, nu zij kwaliteitsnormen hoog in het vaandel hebben staan. In de voorbije tijd hebben zij al samengewerkt en geconstateerd dat de wijze waarop De Best & Partners en facily LAW hun diensten aan hun klanten aanbieden, voldoet aan deze hoge kwaliteitsnormen die zij aan elkaar stellen.

De Best & Partners zal tevens partner worden in het permanente educatieprogramma van facily LAW, welke facily LAW aanbiedt aan haar franchisenemers. Nijenhuis opleidingen verzorgt in 2019 diverse cursussen die specifiek zijn toegesneden op de advocaten, juristen en deurwaarders.

Beide organisaties kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Over De Best & Partners

De Best & Partners is dé specialist in het ambtelijk werk, waarbij Snelheid, Creativiteit, Accuraatheid en Kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op deze wijze combineert De Best & Partners een nichepraktijk met landelijke én operationele slagkracht, die nodig is om u op elk moment van de dag waar ook in Nederland bij te staan. Uiteraard ligt de inhoudelijke behandeling van uw zaak én de regie over het proces in handen van uw vaste contactpersoon.

Het team staat onder leiding van gerechtsdeurwaarder en partner Maarten Verheij. Maarten is een specialist in beslag- en executierecht. Hij heeft veel ervaring op het gebied van buitenlandse betekeningen, aandelenbeslag, bewijs- en luchtvaartuigbeslag.

Daarnaast heeft Maarten zijn eigen blog, check www.debloggendedeurwaarder.nl.

Een keer een kop koffie drinken en kennis maken? Bel Maarten Verheij: 06 – 51 93 58 03.

Over facily LAW

facily LAW is een full service juridisch dienstverlener, waarbij kwaliteit en kennis ten dienste komen van onze cliënten. Met andere woorden: wij faciliteren voor u het recht. Onze cliënten zijn voornamelijk ondernemingen/ondernemers die juridische ondersteuning – ook wat betreft mediation – zoeken binnen het ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

facily LAW is een landelijk opererend netwerk, waarbij advocaten, juristen en mediators als zelfstandig ondernemer zich als franchisenemer kunnen aansluiten, en zodoende binnen een teamverband samenwerken met als doel een sterk merk neer te zetten. Door de grotere slagkracht van het collectief van franchisenemers, is het mogelijk een grotere doelgroep te bedienen en nieuwe producten te ontwikkelen.

Voor meer informatie, bezoek de website: facilyLAW.com, of bel 085 – 2 10 11 12.