Zoeken, zoeken, wat kost het ook al weer?

Alle reden dus voor een praktisch overzicht om de actuele tarieven altijd binnen handbereik te hebben!

In de “grijze oudheid” toen er nog geen internet was de wereld nog..

Ja, wat was ze toen? Beter, handiger. Ik weet het niet. Ik ben iemand van deze tijd.

Toen ik de rechtspraktijk (2000) begon, hadden we nog geen rechtspraak.nl, geen wetten.nl en google was net op aan het komen als zoekmachine.

Let wel: in die tijd moest je je vaak een breuk zoeken naar allerlei informatie. Er werd gefaxt, de rest ging per post. Nu hebben we websites te over maar ze bieden allemaal iets van de informatie die je nodig hebt. Beroepsmatig zijn we constant bezig met (vernieuwede) tarieven, zowel wat iets kost als wat iets gaat opleveren aan salaris….

Al die toegankelijkheid heeft ook een prijs: het verandert veel vaker en de instantie die het aanbiedt verwacht van je dat je iedere keer al die sites afloopt om te kijken of…

Ik kan u van harte het proceskostenoverzicht 2018 aanbevelen https://e-legal.nl/proceskosten. Nieuw en gewoon erg handig!

 

By |2018-04-11T09:50:24+00:0022 januari 2018|Actueel, Nieuws|1 Comment

About the Author:

Meer weten over deze of andere interessante cases? Heeft u zelf een complexe zaak die u eens vrijblijvend wilt voorleggen? Neem contact met mij op, u kunt mij telefonisch bereiken op 023 - 5613465 of per e-mail via maarten@debloggendedeurwaarder.nl.

One Comment

  1. Lucien Ridderbroek 22 januari 2018 at 14:01 - Reply

    Hartstikke leuk Maarten dat je een blog aan het proceskostenoverzicht hebt gewijd. Ik laat het je weten zodra de update voor komend jaar beschikbaar is!

Leave A Comment